Vešte ruke majke i ćerke prave umetnička dela!

Poštovani posetioci sajta, iako ste navikli da na ovom mestu gledate i čitate priče sa putovanja, raznih destinacija, mesta za provod i slično, s obzirom na trenutnu situaciju koja je zadesila ceo svet, tokom koje nam je onemogućeno, da ne kažem zabranjeno da putujemo kao i da se provodimo, nažalost sa tim pričama ćemo nastaviti u neka lepša vremena nadam se vrlo brzo a do tada donosimo vam jednu pričicu o majki i ćerki i njihovim umetničkim rukotvorinama.

U ovim svakako neuobičajenim vremenima, kada slobodnog vremena imamo na pretek, majka i ćerka Ljiljana i Danijela Gudović pronašle su način kako da spoje lepo i korisno.

Naime, u trenutcima dokolice one su odlučile da slobodno vreme utroše na kvalitetan način pa su uposlili svoje vredene ruke i dali mašti na volju i krenule da prave dekupaž predmete.

Ovoga puta predstavićemo vam samo deo iz njihovog širokog asortimana kutija, tacni, planera i ostalih predmeta koje prave a koji su svakako unikatni.

Pomenućemo i to da je majka Ljilja oduvek bila kreativna te njene vešte ruke godinama prave sjajne figure za torte od fondana što možete pogledati OVDE. Dok se ćerka Danijela godinama uspešno bavi voditeljstvom i novinarstvom na mnogobrojnim televizijama u zemlji i regionu. Na naše pitanje kako su počele da se bave dekupažom usledio je odgovor:

“Inace volimo da se bavimo kreativnim radom, a ovo nam je ujedno i radna terapija od koje možemo čak i da zaradimo u ovim teškim vremenima.”

Ukoliko vam se sviđa nešto od ovih sjajnih predmeta preporucujemo da ih pronađete na fejsbuku i poručite nesto za sebe.

Secured By miniOrange