Region dobija još jedan muzički festival u Tivtu

Regionalni muzički festival „Biser Jadrana 2024“ raspisao je konkurs za najbolju kompoziciju u kategoriji pop, zabavne i mediteranske muzike. Festival će se održati 29. juna u Tivtu, na gradskoj rivi Pine.

Kompozicije koje se šalju na konkurs, ne smeju biti ranije izvođene, niti objavljene. Rok za prijavljivanje kompozicija je do 05. maja 2024. godine. Selekciona komisija festivala, sve podnosioce prijava informisaće da li je njihova kompozicija prihvaćena, najkasnije do 15. maja. Podnosioci prijava su dužni, da aranžirane kompozicije organizatoru pošalju do 01. juna. 

Za najbolje kompozicije, organizator će obezbijediti vrijedne nagrade i festivalska priznanja, u ukupnom  iznosu od 10.000 evra.

Pravo učešća na konkursu imaju podnosioci prijava iz Crne Gore i zemalja regiona. Kompozicije slati na e-mail adresu: biserjadranakonkurs@gmail.com u mp3 formatu, u demo verziji. Uz kompoziciju je potrebno priložiti biografiju i dvije fotografije izvođača, ime autora kompozicije i kontakt telefone.

Organizator festivala je NVO “Delić koji nedostaje”, nosioci projekta Opština Tivat i Turistička organizacija Tivat a direktor popularni crnogorski pjevač Bojan Delić.

(promo)

Secured By miniOrange