FESTIVAL PIVA I MUZIKE U BIJELJINI UZ OSVAJAČE, DIVLJE JAGODE I VAN GOGH!

Osmi po redu „Beer Fest” u Bijeljini biće održan na staroj lokaciji na platou ispred Sabornog hrama, 13. , 14. i 15. jula, najavili su za Bijeljina danas iz organizacije festivala.

Program trodnevne manifestacije, kao i prethodnih godina, odvijaće se na dve bine – glavnoj i DJ stage-u sa početkom od 19,00 časova, a do 20,30h će ulaz biti besplatan.

Pored domaćih bendova koji već tradicionalno otvaraju program i zagrejavaju publiku, ove godine će između ostalih na glavnoj bini nastupiti Van Gogh, Divlje jagode, Osvajači, Prti Bee Gee, Bvana, Blame Cortez, Cassidy's Brewery, a za ovogodišnji “Beer fest” organizatori najavljuju mnogo bolji i kvalitetniji stage sa elektronskom muzikom.

 

Ovih godina „Beer fest“ u Bijeljini je ugostio mnoga poznata imena domaće pop-rock estrade, a prošle godine je pred Bijeljinskom publikom prvi put zapevala i pobednica Evrovizije Marija Šerifović.

Više informacija o festivalu piva i muzike u Bijeljini kao i učesnicima možete naći na njihovoj zvaničnoj stranici http://www.beerfestbih.com/index.php

Secured By miniOrange