“BH Beer fest” počinje u petak, prve večeri “Divlje jagode”

BIJELJINA – Prve večeri trodnevnog “BH Beer fest” u Bijeljini u petak, 13. jula, nastupiće “Divlje jagode”, najavio je u ime organizatora festivala Goran Bjelcanović.
Bjelcanović je istakao da “ovaj kultni rok sastav koji je ostavio trajan pečat na urbanoj kulturi Balkana” ove godine obilježava 40 godina postojanja.

SATNICA

On navodi da će na impozantnoj glavnoj bini prve večeri osmog “BH Beer fest-a” publika imati priliku da uživa i u nastupima beogradskog seltik pank benda “Kasidis breveri /Cassidy`s Brewery/, kao i kragujevačkog rok benda “Osvajači”.
Za dobar provod ljubitelja elektronske muzike prve festivalske večeri pobrinuće se di-džej Indominijus, Dražen Zimonjić, Dejan Milićević, te talentovana Banjalučanka Joma Maja koja na elektronskoj sceni bilježi sve veće uspjehe.
“Festival muzike i piva, koji će u Bijeljini biti održan od 13. do 15. jula na platou ispred Saborne crkve, donosi tri dana super zabave, dobre muzike i odličnog piva”, rekao je Bjelcanović novinarima.
Program “BH Beer fest” odvijaće se na dvije bine, a glavna bina duga je 40 metara, visoka 12 metara, sa kvalitetnim ozvučenjem, modernom rasvjetom i led ekranima.
U subotu, 14. jula, publika će imati priliku da uživa u koncertu grupe “Van Gog” koja, po riječima Bjelcanovića, nosi titulu posljednjeg velikog benda stvorenog na prostorima bivše Jugoslavije.
Završnog dana festivala u Bijeljini nastupiće jedan od trenutno najpopularnijih pop-rok bendova na Balkanu – “Leksington”.
Kapije za posjetioce otvaraju se u 19.00 časova, a ulaz je besplatan do 20.30 časova za sve dane festivala.

Secured By miniOrange