Smeštaj Dunav 97 – odmor za dušu i telo!

Nedaleko od Beograda i Novog Sada u mestu Novi Banovci nalazi se Smeštaj Dunav 97. Vila sa bazenima za odmor i uživanje. Blizu grada a daleko od gradske buke, pravo mesto gde ćete se opustiti i u prirodnom okruženju provesti vikend ili kraći odmor sa porodicom ili prijateljima.

Tu su i dva bazena koja će vaš boravak učiniti lepšim ali i Dunav pa ukoliko više volite reku možete pecati, ili iznajmini Jet ski, kao i ploviti brodićem po reci.

U kući od 120 kvadrata nalazi se 4 luksuzno opremljenih apartnamana za dve do 4 osobe.

 Apartmani su sa balkonom i prelepim pogledom na Dunav, u kojima možete boraviti kako leti tako i zimi.

Takođe i dva odvojena apartmana u drugom delu dvorišta sa kompletno opremljenom kuhinjom  i kupatilom,  koje možete posebno  iznajmiti za sebe i porodicu.

Za decu do 9 godina ne plaćate smeštaj a ljubazni domaćini učiniće da se osećate kao kod svoje kuće.

Ovde takođe možete organizovati neka manja slavlja do 60 osoba, dnevne zabave za rođendane, venčanje ili  krštenje.

Možete roštiljati sa porodicom ili prijateljima. Probati pravu italijasku picu iz peći na drva, ili uživati u ribljim specijalitetima u restoranu „Dunavska terasa“ .

Sam enterijer vile kao eksterijer bio je interesantan i filmskim producentima. Naime  ovde su snimljeni kadrovi popularnih serija „Porodično blago“ „Igra sudbine“ i „Dinastija“ kao i neki muzički spotovi.

Blizina Fruške gore  i njenih prirodnih lepota učiniće vaš odmor u Smeštaju Dunav 97 još sadržajnijim i lepšim. Prava oaza za dušu i telo nalazi se u Novim Banovcima na adrersi Vikend naselje 60a. Možete ih kontaktirati putem telefona 061/2263273 ili pronaći na društvenim mrežama FB i instagram @smestajdunav_97. Dođite da uživate!

Kako sve to izgleda pogledajte u videu:

Secured By miniOrange