KONCERT MARIJE ŠERIFOVIĆ 24.maja u Štark Areni!

Jedan od najboljih ženskih vokala na srpskoj muzičkoj sceni Marija Šerifović održaće 24. maja 2018.godine u Štark Areni u Beogradu svoj dugoočekivani koncert.

Marija

Marija je od ranog detinjstva sebe zamišljala isključivo na sceni. Iako je znala da će joj muzika biti jedina profesija u životu posvetila se opštem obrazovanju pa je pored muzičkih škola završila klasičnu gimnaziju, a kasnije upisala i studije menadžmenta. Marija je uvek naglašavala da je muzika smisao njenog života i da ne postoji u čitavom svetu ništa što bi moglo da joj donese i zameni tu količinu ljubavi i sreće koju oseća svaki put kada izađe na scenu.
Njenu interpretaciju karakteriše snažna emocija, specifična boja i jačina glasa kojom osvaja ne samo pažnju već i srce slušalaca. Nakon brojnih nagrada koje je osvojila na manifestacijama u Srbiji i zemaljama regiona – nagrade žirija, za interpretaciju, nagrade novinara i kolega, usledilo je ono najveće. Na izboru za predstavnika Srbije na “Eurosongu”, Marija Šerifović je pobedila, a svojoj zemlji na finalnom takmičenju u Helsinkiju, donela pobedu sa pesmom “Molitva”.
Kritičari Mariju ocenjuju kao jedan od retkih talenata, a publika je prihvata kao pevačicu koja svojim glasom izaziva posebne emocije. Pored velikih uspeha, Marija je snimila albume “Naj-najbolja”, “Bez ljubavi”, “Nisam anđeo”, “Hrabro”, na kojima su sve pesme postale hitovi, kao i nedavno objavljene pesme,“Deo prošlosti” i “11” i „Nije ljubav to“.
Nakon 8 godina od prethodnog koncerta u Areni, Marija Šerifović će sve svoje fanove obradovati novim velikim solističkim koncertom.
Ostalo je još malo vremena do ovog veliki muzičkog spektakla, a Marija za sve fanove priprema nesto drugačije, nesto jedinstveno, kao što i mnogi od njih očekuju.

Dođite da zajedno pevamo sa Marijom i učinimo ovaj koncertni spektakl nezaboravnim!

A ulaznice možete online poručiti i kupiti na ovom linku!

EVENTIM – ULAZNICE

Secured By miniOrange